Danny Henriques: „Trebuie să câștigăm neapărat cu Voluntari ca să ne mai păstrăm șansele la play-off!”

sursa: www.editie.ro

Nicolo Napoli și Danny Henriques au susținut o conferință de presă înaintea meciului cu FC Voluntari.

henriques 5

FC Universitatea Craiova va susține luni, cu începere de la ora 20:00, pe arena „Ion Oblemenco” din Bănie partida cu FC Voluntari. Duminică, Nicolo Napoli și Danny Henriques au susținut o conferință de presă.

Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care deși nu are rezultate bune în utlimul timp, totuși este o formație bună. Evident că ne mai gândim și la play off, dar trebuie să o luăm pas cu pas și trebuie să câștigăm fiecare meci în parte. Neapărat trebuie să câștigăm meciul cu FC Voluntari ca să ne mai păstrăm șansele la play off. Decizia meciului de la Sepsi este o decizie nedreaptă. Meciul trebuia să se joace pe teren, nu la comisii. Nu știu ce se va întîmpla la apel. Nu știu dacă decizia o să fie întoarsă. Noi trebuie să ne concentrăm acum pe cele cinci meciuri pe care le mai avem. Iar primul este cel cu Voluntari”, a spus Heniques.

Napoli a declarat: „Avem un meci foarte dificil. Voluntari este o echipă bună, cu un antrenor bun, dar și cu jucători buni. Dar și noi suntem într-un moment bun, iar meciul se joacă pe teren și sper că băieții mei îl vor câștiga. Ne trebuie toate cele trei puncte”.