Nicolae Dică și-a felicitat jucătorii după FC U Craiova – FC Voluntari, dar îi ține în priză: „La fotbal nu există liniște!”

sursa: PROSPORT

Nicolae Dică, antrenorul echipei FC U Craiova, s-a declarat mulțumit după meciul cu FC Voluntari, dar le-a transmis elevilor lui să rămână concentrați și pentru următoarele partide.

Meciul dintre FC U Craiova și FC Voluntari s-a disputat vineri seară, în cadrul etapei a cincea din Superliga și s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 3-1, după golurile marcate de către Chițu (min. 4), Sidibe (min. 14) și Van Durmen (min. 21). Pentru ilfoveni, a înscris Sigurjonsson (min. 78).

„(n.r. întrebat ce notă i-ar acorda echipei sale după acest meci) O notă mare, dar este important că am reușit să câștigăm acest joc. Am făcut un joc bun ofensiv. Defensiv, îmi doream să nu primim acel gol. Am făcut pressing bun, am fost agresivi. Îi felicit pe băieți pentru rațiunea pe care au avut-o și în continuare trebuie să fim conștienți că ne așteaptă partide grele. Ne bucurăm că am reușit să câștigăm al doilea joc consecutiv, dar nu am realizat nimic. Trebuie să rămânem calmi. Am încredere în băieți că putem să realizăm lucruri împreună, să facem performanță. La fotbal nu există liniște. Eu întotdeauna vreau mai mult, nu mă mulțumesc niciodată cu puțin. Cu multă muncă, cu multă disciplină, putem să realizăm treaba asta. Jucătorii au înțeles mesajele noastre și în continuare trebuie să avem aceeași atitudine”, a spus Nicolae Dică, la flash-interviul de după meci.


Aurelian Chițu, atacantul în vârstă de 32 de ani de la FC U Craiova, a reușit un gol și un assist în partida cu FC Voluntari.

Aurelian Chițu, omul meciului FC U Craiova – FC Voluntari, mesaj pentru suporterii olteni

Meciul dintre FC U Craiova și FC Voluntari s-a disputat vineri seară, în cadrul etapei a cincea din Superliga și s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 3-1, după golurile marcate de către Chițu (min. 4), Sidibe (min. 14) și Van Durmen (min. 21). Pentru ilfoveni, a înscris Sigurjonsson (min. 78).

La finalul acestei întâlniri, Aurelian Chițu a transmis un mesaj și pentru suporterii lui FC U Craiova. Fotbalistul îi așteaptă din nou în peluză.

„A fost un meci perfect pentru toată echipa. Cred că am început foarte bine meciul, am marcat destul de repede și am reușit să ținem de rezultat. Suntem foarte fericiți cu victoria. Eu cred că în primele meciuri nu eram 100% din puncte de vedere fizic. Ne-am revenit puțin și suntem pe drumul bun. Visăm să ne clasăm cât mai sus. Încercăm să câștigăm fiecare meci. Sperăm ca prin rezultatele noastre să îi facem și pe cei din peluză să revină alături de noi. Cred că avem jucători valoroși și putem face lucruri frumoase”, a spus Aurelian Chițu, la flash-interviul de după meci.

Cotat la 450 de mii de euro de către Transfermarkt, Aurelian Chițu a jucat cinci meciuri pentru FC U Craiova în acest sezon din Superliga și a reușit să înscrie trei goluri. În stagiunea precedentă, a evoluat în 35 de partide în campionat și a înscris 12 goluri.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *