Super Bauza s-a întors! Fotbal Club Universitatea 1948-FC Botoșani, 2-0

sursa: www.editie.ro

Știința a învins FC Botoșani în Bănie, 2-0.

231211 fcu botosani bauza gol

Pe „Ion Oblemenco” nu era loc de niciun pas greșit pentru Știința în partida împotriva moldovenilor iar Giovanni Costantino a spus la conferința de presă că FCU ar face o mare greșeală dacă ar considera-o FC Botoșani resemnată cu ultimul loc în clasament. Astfel, FCU a tratat meciul cu seriozitate pe toată durata celor 90 de minute, deși la unii jucători ai alb-albaștrilor era de așteptat ca oboseala acumulată în timpul meciului cu FCSB din urmă cu câteva zile să își spună cuvântul.

231211 fcu botosani bucurie gol lacroix

FCU începe bine partida și în minutul 20, din piciorul lui Bauza pleacă o centrare către Chițu, acesta îi pasează excelent cu capul lui Lacroix, iar fundașul central al Științei, urcat din nou în ofensivă, îl învinge pe Ducan și își trece în cont al treilea său gol în tricoul lui FC Universitatea.

Paradoxal, deși poate că mulți suporteri ai lui FCU credeau că pe elevii lui Giovanni Costantino o să îi aștepte un galop se sănătate în această dispută, partida intră într-un joc încâlcit, iar până la pauză nu se mai marchează niciun gol, deși Buza arăta o poftă mare de fotbal încă din primele minute ale jocului.

În partea a doua a meciului, Pepe Bauza își intră cu adevărat în rol și demonstrează în cele din urmă de ce este la ora actuală cel mai bun decar din campionatul României. Aflat în defensivă pe faza de atac a lui FC Botoșani, Chițu respinge o minge până la Blănuță, iar acesta îi pasează excelent lui Bauza. Ce a urmat? Pepe pleacă furibund pe contraatac din propria jumătate de teren, își năucește adversarul direct și îl învinge printr-o execuție rafinată pe Ducan, min 76. Scorul se face 2-0, iar liniștea se așterne în tabăra oltenilor după ce “Super” Bauza securizează cele 3 puncte pentru FCU.

În prelungirile partidei, Sidibe are șansa să facă 3-0, dar se încurcă înexplicabil în minge după ce scăpase spre poarta lui Ducan. Meciul se termină 2-0, iar bucurător este faptul că ușor, ușor, Pepe Bauza își reintră în formă.

231211 fcu botosani lacroix
  • U Craiova: Gurău – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – Vl. Achim (cpt. / 75 Dr. Albu ), van Durmen – Baeten (90 Sidibe), Bauza (90 Vl. Pop), Blidar (54 Blănuţă ) – Chiţu Antrenor: Giovanni Costantino
  • FC Botoşani: Ducan – Benzar, Mutombo , Pius, Dragu – G. David (63 Dragomir ), Dican (cp), Florescu (80 Casap) – N’Goma (90+1 Sadiku), Drole (46 Pinson), Adams (63 Cioiu)Antrenor: Andrei Patache 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *