Vlad Achim contestă golul al doilea primit de FC U Craiova în partida cu Farul: „Ne pregăteam de corner și a ieșit golul doi”

sursa: www.prosport.ro

FC U Craiova a început cu stângul acest sezon al Superligii României, după ce a pierdut partida cu Farul Constanța, scor 1-2.

Constănțenii au câștigat partida datorită golurilor superbe marcate de către Dina Grameni, în minutul 3, și Artean, în minutul 28. Oltenii au redus din diferență în minutul 57, prin Sidibe, care a stabilit și scorul final.

La finalul partidei, Vlad Achim a vorbit despre prestația sa și a colegilor săi, însă mijlocașul a contestat golul al doilea marcat de către echipa „Regelui”.

Vlad Achim: „Ne pregăteam de corner, ei au dat minge lungă și a ieșit golul doi”

Mijlocașul oltenilor consideră că echipa a practicat un fotbal bun, însă finalizarea a lăsat de dorit.

Vlad Achim a contestat colul doi primit. Fostul fotbalist al lui Dinamo spune că echipa sa ar fi trebuit să primească un corner înainte ca Artean să marcheze.

„Un meci în care am jucat destul de bine, am avut o posesie bună, dar am suferit la faza de finalizare unde trebuia să fim puțin mai incisivi.

E greu când începi de la 2-0, cu două goluri frumoase, goluri care ne-au dat peste cap.

Am o obiecție, un corner la golul doi, ne pregăteam de corner, ei au dat minge lungă și a ieșit golul doi. Am fugit după egalare, nu am mai avut ce să facem.

Suntem mai puternici decât anul trecut, putem să scoatem mult mai mult, dar în fotbal sunt mai mulți factori”, a spus Vlad Achim, la finalul partidei.

Aurelian Chițu: „E doar începutul, eu i-au partea bună din acest meci”

„Un meci aparte pentru mine, ne pare rău că nu am reușit cele trei puncte, era și un egal bun pentru noi.

Am jucat bine, am presat tot meciul, dar șansa nu a fost de partea noastră.

Am avut puține emoții, e și normal, am jucat nouă ani aici.

E doar începutul, eu i-au partea bună din acest meci. Ce ne-a cerut Marius (n.r. Croitoru) am îndeplinit și sunt sigur că vom avea evoluții mai bune pe viitor.

Ei ne-au susținut indiferent de rezultat și le mulțumesc”, a spus Aurelian Chițu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *