Gabriel Iancu a fost prezentat oficial la FC U Craiova

sursa: www.prosport.ro

Gabriel Iancu, atacantul român în vârstă de 28 de ani, a semnat cu FC U Craiova și a fost prezentat oficial la noua sa echipă.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, FC U Craiova a purtat negocieri cu Gabriel Iancu, jucător care a evoluat în sezonul trecut la Farul Constanța, sub formă de împrumut de la Akhmat Grozny.

Fotbalistul crescut de către Gheorghe Hagi mai are contract cu Akhmat Grozny până în vara anului 2024, însă în cele două sezoane petrecute acolo, Gabi Iancu a jucat doar 12 meciuri în campionat și nu s-a acomodat în Rusia.

Gabriel Iancu a fost prezentat oficial la FC U Craiova

Fostul atacant al lui FCSB rămâne astfel în prima ligă a României și va evolua sub comanda lui Marius Croitoru, la gruparea patronată de către Adrian Mititelu.

„Gabriel Iancu a semnat cu FC U CRAIOVA 1948! Internaționalul român are la activ 4 titluri de campion în Romania, 3 cu FCSB și 1 cu Viitorul Constanța. Atacantul în vârstă de 28 de ani are 172 de meciuri în campionatul romanesc si 50 de goluri marcate. De asemenea, Iancu a fost golgheterul Ligii I în sezonul 2020-2021. Bine ai venit, Gabi!”, este anunțul postat pe pagina oficială de Facebook a celor de la FC U Craiova.

  • 600 de mii de euro este cota de piață a lui Gabi Iancu, potrivit Transfermarkt.
  • 11 meciuri a jucat Gabriel Iancu pentru Farul Constanța în sezonul trecut al primei ligi, reușind să înscrie un singur gol.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *