Care este situația lui Jibril Ibrahim: de ce nu a debutat încă la U Craiova 1948 atacantul pe care Adrian Mititelu l-a adus pentru a-l înlocui pe Compagno, deși a trecut o lună de la transfer

sursa: www.prosport.ro

Pe 3 septembrie conducerea lui U Craiova 1948 a anunțat transferul lui Jibril Ibrahim, dar nici după o lună de la parafarea actelor atacantul nigerian nu a putut să debuteze pentru olteni.

U Craiova 1948 are mari probleme în ofensivă, acolo unde după plecarea lui Andrea Compagno la FCSB, Adrian Mititelu a transferat în locul acestuia doi atacanți. Aceștia sunt Vladislav Blănuță și Jibril Ibrahim.

Însă, la meciul cu Chindia, Marius Croitoru nu se poate baza deloc pe cei doi fotbaliști, iar Gabi Iancu este și el incert după accidentarea suferită în partida cu FC Voluntari, atunci când s-a ales cu niște probleme la inghinali și a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 2. Blănuță a fost eliminat chiar la debutul său pentru FCU în partida cu Mioveni, iar cu Ibrahim situația este în continuare mai complicată deoarece tot ce a depins de conducerea clubului din Bănie s-a făcut până în acest moment.

Pe majoritatea grupurilor suporterilor lui FCU circulă întrebarea: „când intră Ibrahim?”, mai ales că în acest moment oltenii au mare nevoie de un atacant, iar singurul disponibil este momentan doar George Ganea.

ProSport a stat de vorbă cu Marcel Pușcaș, iar directorul executiv al echipei U Craiova 1948 ne-a explicat care este în acest moment situația lui Ibrahim.

„Vă dați seama că toți ne dorim să îl vedem la treabă cât mai repede pe Ibrahim, dar nu se poate face în cazul lui totul bătând din palme. Știm că a trecut o lună de când l-am semnat, dar el este jucător extra-comunitar, iar cu acest tip de jucători situația nu o rezolvi într-o săptămână sau două. Jibril a venit inițial în România pe viză de turist, s-a întors pentru o zi, parcă vinerea trecută la Chișinău să mai rezolve niște acte, iar apoi a revenit din nou la Craiova.

Cu viza de ședere am rezolvat-o momentan, dar acum stăm după permisul său de muncă, iar asta nu depinde de club. Tot ce a depins de noi să știți că am făcut. Acum așteptăm și noi să îi iasă acel drept de muncă și nu știu să vă zic o dată exactă. S-ar putea să mai dureze două-trei săptămâni, nu știm cu exactitate. În unele cazuri s-a stat și mai bie de două luni. Dacă i se dă acest drept de muncă mai repede, atunci e și mai bine. Dar vă repet: tot ce a depins de club noi am făcut”, a spus Pușcaș.

SURSA FOTO FC U Craiova 1948

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *