Mititelu crede că a găsit „portița” pentru rejucarea meciului cu Sepsi: „Decizia e NULĂ! Nu am spus-o până acum, nu am vrut să îi tulbur pe băieți”

sursa: www.gsp.ro

FCU Craiova a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-1. Adrian Mititelu, finanțatorul grupării oltene, spune că a găsit o „portiță” prin care va obține rejucarea meciului cu Sepsi, pierdut în primă instanță la „masa verde”, din cauza scandărilor xenofobe ale Peluzei Sud. FCU Craiova așteaptă decizia apelului.

FCU Craiova s-a apropiat, provizoriu, la două puncte de Sepsi și de zona play-off-ului. Covăsnenii au un meci mai puțin disputat, duminică, pe teren propriu, contra lui Hermannstadt.

Adrian Mititelu spune că actuala ierarhie va fi modificată și crede că a găsit o hibă în regulament, una care ar permite rejucarea meciului pierdut la „masa verde”.

Adrian Mititelu: „Cele trei puncte pe care le are Sepsi nu există!”

„Până mâine, când se termină meciul Sepsi – Hermannstadt, noi suntem pe loc de play-off. Cele trei puncte pe care le are Sepsi nu există. E o decizie care nu are nicio acoperire regulamentară.

Eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi la Sf. Gheorghe. Nu am spus-o până acum că nu am vrut să-i tulbur pe băieți. Deci, noutăți din apel și din surse federale. Regulamentul nu permite întreruperea meciului decât pentru scandări de rasism. Nu există în regulamentul din România să fie întrerupt meciul pentru scandări xenofobe.

Singura sancțiune care e prevăzută în regulament pentru xenofobie e doar amendă și disputarea meciurilor fără spectatori. Deci, repet. În regulamentul din România și UEFA nu există să se întrerupă meciul pentru xenofobie!

Mai mult, înainte de a lua decizia finală de a întrerupe meciul, arbitrul trebuia să facă o convocare cu căpitanii echipelor pentru a vedea dacă se poate continua meciul cu scandările din tribune.

Prin urmare, decizia este nulă, pentru că regulamentul nu permite întreruperea meciului decât pentru rasism”, a spus Adrian Mititelu la finalul victoriei cu CS Mioveni, scor 2-1. 


Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, a comentat ultima serie de declarații venite dinspre Gigi Becali.  Patronul de la FCSB a spus că și-ar dori ca oltenii să intre în play-off pentru a le încurca pe rivalele roș-albaștrilor la titlu.

Pe un ton ironic, Mititelu a comentat ipotetica titulatură de „aliat al FCSB-ului”, vorbind despre cum va gestiona FCU o eventuală calificare în play-off. Clubul acestuia nu i-a învins niciodată pe roș-albaștri în ultimele două decenii.

Adrian Mititelu: „Doar FCU și FCSB nu sunt susținute politic”

„Cred că este singurul patron din fotbal (n.r. – Becali) pe care nu am reușit să-l înving niciodată. Știe statistica pentru că mi-a zis-o de multe ori. Dacă omul se roagă pentru mine, cum să vorbesc eu de rău? Are dreptate, am să fiu aliatul lui în play-off… nici chiar așa (n.r. – o spune ironic).

Deocamdată avem un meci foarte greu cu Mioveni, pe bune. Nu vreau să mă hrănesc cu optimism și după să mă desumflu. Dacă batem pe Mioveni, gluma se îngroașă. El (n.r. – Becali) se referă că suntem o echipă care joacă pe teren și nu ne poate influența nimeni

De fapt, noi cu FCSB suntem singurele echipe din România care nu sunt susținute politic. Poate noi chiar suntem singura. Echipe private 100%. Să ajung în play-off și vă spun după ce facem”, a spus Mititelu, potrivit

Gigi Becali. „Îl vreau pe Mititelu. Își va da viața cu ăia, iar cu mine…”

Gigi Becali, patronul FCSB, și-a făcut calculele pentru play-off și pentru lupta la titlu.

Omul de afaceri spune că ar vrea ca FCU Craiova să prindă ultimul loc care duce în play-off, în detrimentul celor de la Sepsi.

„Îl vreau pe Mititelu, nu Sepsi. De ce? Nu ca să am eu un aliat, ci să am pe unul care să bată celelalte echipe. Le va bate Mititelu de nu ai să vezi! Dumnezeu va face dreptate. Am încredere în Mititelu. Are echipă bună, joacă fotbal. Vreau și eu un… Dar oricum nu voi avea nevoie. Îi bat pe toți. Îi năucesc în toate cele 10 meciuri. La revedere!

Nu există alianțe în play-off. Nu fac o alianță împotriva mea. Echipele sunt împotriva mea individual. Mititelu nu e. Își va da viața cu ăia, iar cu mine… Și pe mine vrea să mă bată, dar nu va fi așa înrăit. E bine să fie și derby în Craiova, să fie război mare. Oricum Craiova lui Rotaru nu va conta”, a spus Gigi Becali.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *