FCU Craiova chiar are o nouă mare rivală » Atac dezlănțuit: „Ţipa până şi retina! Chiar trebuie VAR pentru o banală problemă oftalmologică? Cum naiba să nu te iei de ei?”

sursa: www.gsp.ro

Marcel Pușcaș, directorul general al celor de la FCU Craiova, crede că Sepsi este avantajată clar în lupta pentru play-off. 

Sepsi a câștigat la „masa verde”, în primă instanță, meciul cu FCU Craiova, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene. Cele două formații se află în luptă direct pentru ultimul loc de play-off, iar Marcel Pușcaș acuză că formația din Covasna peste ajutată.

FCU Craiova acuză o fază din meciul lui Sepsi 

Pușcaș acuză o greșeală de arbitraj la golul de 1-0 al meciului Sepsi – Hermannstadt, încheiat cu victoria trupei lui Bergodi, scor 2-1.

În minutul 27, Antoche a încercat să evite un corner, dar i-a pus mingea pe tavă lui Ștefănescu, în interiorul careului sibian. 

FCU Craiova chiar are o nouă mare rivală » Atac dezlănțuit: „Ţipa până şi retina! Chiar trebuie VAR pentru o banală problemă oftalmologică? Cum naiba să nu te iei de ei?”

Momentul în care Pușcaș e de părere că mingea a părăsit terenul / FOTO: Orange Sport 1

Asistenul Bogdan Gheorghe și „centralul” Horia Mladinovici au considerat că mingea nu a părăsit sufrafața de joc. Nici din camera VAR, acolo unde s-au aflat Sorin Costreie și Marius Marchidanu, nu a venit altă decizie.

Marcel Pușcaș, mesaj virulent împotriva lui Sepsi 

„DE LA BUCOVĂȚ SE VEDE OUT, LA 10 M DE ARBITRU, BA.

Se întâmplă în România! Unde? La Sf Gheorghe. În favoarea cui? A lui Sepsi. 

Ni se spune să nu ne mai legăm de arbitri. Cum naiba sa nu te iei de ei când mingea, la primul gol al lui SEPSI, a revenit în teren după ce ieșise în out cu un metru. Țipa până și retina.

Dacă piciorul drept al jucătorului era pe linie, cel stâng unde putea fi decât în afara ei. Chiar trebuie VAR pentru o banală problemă oftalmologică?

A rezultat gol pentru Sepsi. În loc de a câștiga 1 punct în meci, cum era corect, s-au trezit cu toate cele trei. Așa, în “conspiraționismul” nostru, ne putem gândi că Sepsi este ajutată și la masa verde și de către arbitri să ajungă în playoff? Doar întreb, nu dau cu parul.

Se poate să obții 5 puncte nemeritate? Uite așa se poate decide lupta pentru playoff. Meritocrația, unde e meritocrația mult clamată de FRF? Ce-o să ne spună Vassaras? Mai dă comunicate că-l criticăm toți? 

Vai de capul nostru! Cu ce-om fi greșit?”, a scris Marcel Pușcaș pe contul personal de facebook. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *