Doar un punct pe un teren execrabil. Chindia-FC Universitatea Craiova, 0-0!

sursa: www.editie.ro

FC Universitatea Craiova a remizat în deplasare cu Chindia Târgoviște, scor 0-0.

chițu chindia

Știința continuă lupta de la distanță cu Sepsi pentru locul 6, ultima poziție care duce în play-off, dar alb-albaștrii au de tras din greu pentru a realiza acest obiectiv.  Juveții au de tras împotriva arbitrajelor, dar au avut de jucat la Ploiești și pe un gazon, care într-o țară civilizată al fotbalului zilelor noastre nu avea cum să mai fie omologat pentru meciuri de prima ligă.

Însă, în România totul e posibil și se pare că e posibil și ca arbitrul meciului cu Chindia, Cătălin Popa să „uite” cartonașul roșu la vestiare. Gazdele încep meciul ca la măcelărie, iar Orozco și Neguț lovesc gleznele alb-albaștrilor de zici că erau puși pe rupere de oase, nu pe fotbal. Primul jucător al Științei lovit a fost Baeten, min 2. Dar, chiar și așa Știința a încercat să își facă jocul de posesie, dar pe un asemena gazon nu aveai cum să realizezi traseele de joc. Bahassa nu s-a simțit deloc în apele lui din cauza stării proaste a gazonului, dar totuși fotbalistul francez a fost singurul din tabăra Științei care a încercat să îi la dribling în regim de viteză pe adversarii de la Chindia.

Blănuță

Însă, FCU primește din păcate o lovitură încă din primele 20 de minute ale partidei de pe „Ilie Oană”, atunci când Achim a fost nevoit să iasă accidentat de pe teren, căpitanul Științei fiind înlocuit cu Asamoah. La rândul său, Baeten, cel care a fost lovit foarte tare la gleznă încă din startul partidei nu mai poate continua nici el jocul în partea a doua. După pauză, Baeten nu a mai putut intra pe teren din cauza loviturii încasate, iar în locul său a fost trimis pe gazon Sidibe. Napoli l-a mai schimbat pe Ganea cu Blănuță. Albu intră și el după pauză pe mâna „măcelarilor” de la Chindia și încasează și el lovitură după lovitură, dar Cătălin Popa evident că nu are cartonașul roșu la el. Pe plan ofensiv, Știința nu prea a mai avut realizări, iar partida se termină la egalitate, 0-0. FC Universitatea Craiova se află la patru puncte de Sepsi, dar dacă scadem cele trei puncte primite nemeritat de trupa lui Cristiano Bergodi la Comisia de Disciplină, distanța dintre cele două echipe până la rejucarea normală a partidei ar fi de doar un singur punct. 

CHINDIA (4-2-3-1): Căbuz – Orozco, Corinus, Boldor, C. Dinu – Akhmatov, Perianu – Neguț (cpt.), Chamed, S. Buș – D. Popa

Rezerve: Eșanu – Ad. Ioniță, Mihaiu, Atanase, Jipa, A. Șerban, Avram, Dumitrașcu
Antrenor: Anton Petrea

U CRAIOVA (4-2-3-1): Gurău – R. Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert – Dr. Albu, V. Achim – Baeten, G. Ganea, Bahassa – A. Chițu  
Rezerve: Mogoșanu – Mascarenhas, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, Sidibe, Piccolomo, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Nicolo Napoli

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *