Adrian Mititelu pune presiune! Amenință că va apela la un „gest cum nu a făcut nimeni în fotbalul românesc” dacă FC U Craiova nu va rejuca meciul cu Sepsi. „Va rămâne 500 de ani în istorie!”

sursa: www.prosport.ro

Adrian Mititelu, patronul formației FC U Craiova, pune presiune înainte ca trupa din Bănie să primească verdictul comisiilor în procesul cu Sepsi OSK.

Afaceristul care o finanțează pe FC U Craiova amenință că va apela la un gest nemaivăzut în fotbalul românesc dacă partida cu Sepsi OSK nu o să se rejoace.

Adrian Mititelu este sigur că trupa din Bănie va primi ocazia să se dueleze cu Sepsi OSK pe teren, iar decizia Comisiei de Disciplină de a oferi cele trei puncte grupării din Sfântu Gheorghe o să fie anulată. În caz contrar, afaceristul amenință că o să intre în istoria fotbalului românesc cu un gest necugetat.

Când se termină meciul Sepsi – CFR, suntem pe locul şase, de play-off, noi avem două puncte în faţa lui Sepsi, acele puncte pe care le tot vântură ei pe acolo nu există. Deci să fie clar, alea nu sunt puncte, Sepsi nu are 41 de puncte, are exact 38 de puncte, vă spun eu. Poate face 41 dacă bate pe CFR.

Deci pentru mine, şi nu spun aşa, pentru a intimida pe cineva sau a crea presiune, nu, eu sunt convins că meciul se va rejuca, toate datele din dosar sunt în favoarea noastră. Nu există nicio prevedere în regulament care să indice o menţinere a deciziei, care a fost una tâmpită. Există prevederi de sancţionare a xenofobiei, amendă şi până la 10 etape de disputare a meciurilor fără suporteri.

Dacă eşti gazdă, meciurile de acasă le joci de la una la 10 etape fără suporteri, dacă eşti oaspete, tot la fel în deplasare, asta e sancţiunea prevăzută. Nu există la capitolul întrerupere motiv să întrerupi meciul pentru xenofobie, asta e diferenţa. Această prevedere există în toate regulamentele din principalele ţări pe care le-am verificat, Franţa, Belgia, Germania, Spania… Niciunde în Europa Occidentală şi civilizată nu există o prevedere ca pentru xenofobie să întrerupi meciul, ci numai pentru rasism”, a spus Adrian Mititelu după victoria cu FC Botoșani.

Adrian Mititelu: „ Meciul sută la sută se va rejuca, altfel va fi un scandal imens!”

„Şi acum, altă chestie şi mai importantă: nu există niciun meci din Europa Occidentală din ultimii patru-cinci ani câştigat 3-0 după întrerupere. Nu, toate meciurile s-au rejucat.

Din punct de vedere legal, regulamentar, nu mai vorbesc de moral, meciul trebuie să se rejoace. Nu poate FRF să menţină decizia pentru că nu are acoperire în reuglamentar. Nu se poate întrerupe meciul pentru xenofobie, nu există prevederea asta în regulament. Am vrut să fac precizările pentru că sunt foarte importante. 

Aveţi încredere în ce spune Adrian Mititelu, meciul sută la sută se va rejuca, altfel va fi un scandal imens şi eu voi face un gest cum nu a făcut nimeni în istoria fotbalului românesc.O să vedeţi. Nu spun ce. Dacă va fi o altă decizie, o să vedeţi un gest care va rămâne 500 de ani în istoria fotbalului românesc”, a declarat Adrian Mititelu.


Adrian Mititelu jr. a anunțat că tatăl său a învățat din greșelile trecutului și este pregătit acum să își cedeze cei mai buni jucători de la FCU Craiova chiar și către cele mai mari rivale, bineînțeles, în condiții financiare cât mai bune pentru clubul din Bănie.

Adrian Mititelu jr. anunță că tatăl său e gata să îl vândă pe Juan Bauza rivalului de moarte Mihai Rotaru!

Se pare că Adrian Mititelu ar fi dispus să vândă jucători chiar și la rivala din oraș, Universitatea Craiova, în cazul în care clubul patronat de Mihai Rotaru ar veni cu o ofertă de nerefuzat.

Fiul finanțatorului de la FCU Craiova a rostit chiar numele lui Juan Bauza, unul dintre cei mai apreciați jucători de la echipa antrenată de Nicolo Napoli, când a vorbit despre această schimbare de strategie legată de piața transferurilor.

„Nu contează unde vindem. Dacă sună acum CSU (n.r. – Universitatea Craiova) și prețul este corect vindem. Chiar și pe Bauza. Ne raportăm la timpurile actuale, nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în trecut.

Atunci am greșit cu Costea. A fost un cumul de evenimente negative care a culminat cu dezafilierea aceea nenorocită. Tata l-a apreciat foarte mult pe Florin Costea, era ca și copilul lui atunci”, a spus Adrian Mititelu jr. potrivit fanatik.ro.

Care sunt jucătorii preferați ai fiului patronului clubului din Bănie 

În continuare, fiul patronului de la FCU Craiova a vorbit despre jucătorii săi preferați de la echipa tatălui său. Deși a admis că Juan Bauza este un fotbalist foarte bun, el a explicat că îl simpatizează mai mult Yassine Bahassa. De asemenea, Adrian Mititelu Jr. a vorbit în termeni apreciativi și despre jucători precum Radu Negru Sekou Sidibe.

Consideră că prestăm cel mai bun fotbal, mai ales când primul 11 este complet și nu ne lipsesc jucători. Bauza este feblețea tatălui meu asumată public. Mie îmi place foarte mult de Bahassa.

Și Bauza este un jucător care l-am remarcat din primul meci la Miercurea Ciuc, însă Bahassa este un jucător foarte, foarte, foarte tehnic. Eu cred că nu a avut SuperLiga în istorie un asemenea jucător tehnic. Nu am văzut driblinguri cum face Bahassa.

Îmi place și Radu Negru, fundașul dreapta, pe care l-am observat și i-am urmărit întreaga ascensiune. La 23 de ani a ajuns din Liga 4 în SuperLiga, este minunat și mă bucur pentru el. Cred că va ajunge la naționala României într-o bună zi.

Mie îmi place foarte mult și de Sekou Sidibe. E adevărat că nu a avut prea multe șanse anul acesta, deși a înscris trei goluri în prima parte a campionatului, dar sper să prindă ușor, ușor.

E foarte greu să joace pentru că sunt aceste extreme foarte bune, Baeten și Bahassa, însă dacă vom vinde unul dintre jucători în vara asta probabil că la anul va avea și el un sezon foarte bun”, a mai spus Adrian Mititelu jr., conform sursei citate anterior.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *