Dragoș Albu a dat deșteptarea! FCU Craiova și-a revenit din șoc și a făcut instrucție cu CS Mioveni

sursa: www.gsp.ro

FCU Craiova a învins-o pe CS Mioveni, scor 3-0, în prima rundă a play-out-ului din Liga 1. Oltenii au revenit pe prima poziție.

Corecția primită joi, în rejucarea cu Sepsi (0-4), a declanșat un mic cutremur la FCU Craiova. Nicolo Napoli a schimbat foaia și nu mai puțin de cinci dintre protagoniștii rușinii de la Sfântu Gheorghe au aterizat pe bancă: Vlad Achim, Bauza, George Ganea, Bahassa și Aurelian Chițu.

Însă “deșteptarea”, după ce ai visat la gale cu FCSB, CFR și CSU, și adaptarea la realitatea dură a play-out-ului nu sunt floare la ureche. Chiar dacă în față ai ultima clasată, Mioveniul.

FCU Craiova, fără emoții în duelul cu CS Mioveni

În noua formulă, oltenii au dictat ritmul de la bun început. Dar s-au și bucurat de complicitatea unui oaspete respectuos, discret. Problema? Doar flancul drept, cu Negru împins în față, a funcționat rezonabil.

De acolo au venit cele mai periculoase centrări, semnate Paramatti, numai că Blănuță l-a luat la țintă pe portarul Greab, iar Piccolomo, brazilianul sosit de curând în Bănie, a finalizat jalnic. În finalul primei părți, Duarte a avut și el o poziție promițătoare și toată libertatea să caute un colț, însă nici el n-a ieșit din tipare: alt șut pe direcția lui Greab.

Dragoș Albu, MVP în FCU Craiova – Mioveni

Declicul alb-albastru s-a produs la puține minute de la reluare. În prim-plan, Dragoș Albu. Mai întâi cu un șut puternic, blocat de apărătorii adverși, apoi cu o reluare la vinclu, în urma unui un-doi cu Negru: 1-0.

Și juveții și-au luat viteză. Dacă Blănuță și Huyghebaert au greșit de puțin ținta, Dragoș Albu, tot el!, n-a ratat de la punctul cu var: 2-0.

Juan Bauza, introdus după pauză, a stabilit rezultatul final în prelungirile partidei. Atent pe respingere, a șutat în poarta goală, din 6 metri. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *