FC U Craiova, gata să-i producă lui Dan Petrescu coșmarul carierei în barajul pentru Europa! Adrian Mititelu, dezvăluiri de ultimă oră din Bănie

sursa: www.prosport.ro

FC U Craiova are planuri mari în Gruia, mai ales că oltenii n-au practic nicio problemă de lot pentru „finala” cu CFR Cluj. Cu excepția lui Lorenzo Paramatti, absent de o bună bucată de timp, toate vedetele oltenilor pot juca pe terenul echipei lui Dan Petrescu.

Adrian Mititelu, cu gândul la Conference League înaintea meciului cu CFR Cluj: „Cu excepția lui, toți sunt valizi!”

Adrian Mititelu a recunoscut că pe FC U Craiova o așteaptă „un meci capital”, iar prima prezență în Europa ca patron în Bănie ar însemna și o bucurie foarte mare.

Din informațiile ProSport, Peluza Sud va face deplasarea în număr mare în Gruia, iar aproximativ 700 de fani ar urma să încurajeze echipa pregătită încă de italianul Nicolo Napoli.

„Este un meci capital pentru noi și ar fi o premieră după 20 de ani (n.n. calificarea în cupele europene). Dar să ajungem acolo (n.n. în Europa) și vorbim atunci, pentru că nu vreau să mă hazardez. La câte am îndurat la Craiova, cu siguranță ar fi o gură de oxigen. Vom întâlni însă un adversar redutabil, așa că sunt rezervat înaintea meciului. Am speranțe, dar poate că ar fi fost mai bine să fi întâlnit CS U Craiova în acest baraj”, a spus Adrian Mititelu, pentru ProSport.

„Cu excepția lui Paramatti, toți jucătorii sunt valizi pentru acest meci”, a completat finanțatorul grupării din Bănie.

Dan Petrescu se teme de FC U Craiova: „Sunt foarte buni! Va fi foarte greu pentru noi!”

Dan Petrescu a subliniat că presiunea este mai mare pe CFR Cluj, care a dominat clar Superliga până în acest sezon.

„Noi trebuie să jucăm, să facem poate cel mai bun meci din ultimul timp, pentru că adversarul este unul de play-off în opinia mea. Sezonul viitor, dacă rămân aceeași jucători și rămâne același patron, se vor bate 100% cel puțin la podium. Asta e părerea mea. M-am uitat în aceste 3 zile la ei și am rămas plăcut surprins de felul cum joacă, nu au pierdut niciun meci. Joacă foarte bine, deci e un meci foarte greu. Presiunea e pe ambele echipe, dar pe CFR e mai mare că a luat ultimele 5 campionate și vrea să meargă in Europa.

Craiova mi se pare că s-a întărit în toate compartimentele. Nici nu am știut, a apărut un fundaș stânga, un brazilian, care nu era. Un fundaș central foarte bun. A mai apărut un zecar în spatele lui Chițu, dacă nu joacă Bauza. Deci peste tot. Pur și simplu m-am dezis de play-out. Și acum când m-am uitat mi-am dat seama că sunt foarte buni. Au un lot foarte puternic și sunt sigur că mâine va fi foarte greu pentru noi. Nu e corect să zic ce jucători aș lua de la ei, jucăm cu ei mâine”, a declarat Dan Petrescu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *