Moment incredibil în timpul meciului CFR – FC U Craiova! Fotbaliștii olteni au ieșit de pe teren și toată lumea a rămas siderată, inclusiv comentatorii TV: „A venit probabil ordinul să se retragă echipa!”. Ce a urmat l-a șocat și pe Istvan Kovacs

sursa: www.prosport.ro

Echipa olteană a fost la un pas să iasă de pe teren, în timpul meciului CFR Cluj – FC U Craiova.

CFR Cluj a primit vizita lui FC U Craiova, în ultimul meci al sezonului între două echipe din Superliga. Medaliata cu bronz a întâlnit reprezentanta play-out-ului, în ultima șansă de a se califica în cupele europene. Formația din Bănie i-a ținut piept fostei campioane, însă echilibrul s-a rupt după eliminarea controversată a lui Juan Bauza, petrecută în minutul 68. Cu toate acestea, elevii lui Nicolo Napoli au împins jocul în prelungiri, când ardelenii au reușit să deschidă scorul, prin Kolinger.

A urmat a doua eliminare în tabăra lui FC U Craiova, Huyghebaert fiind trimis la cabine după un fault dur. Spiritele s-au încins și pe marginea terenului s-a declanșat un conflict pe care nu l-au înțeles nici comentatorii TV, apoi a urmat un episod uluitor: în timp ce meciul era în desfășurare, jucătorii lui FC U Craiova au ieșit de pe teren și au amenințat că nu vor să mai continue partida, în semn de protest.

Meciul dintre CFR Cluj și FC U Craiova, arbitrat de Istvan Kovacs, a fost unul plin de scântei.

În a doua repriză a prelungirilor, fotbaliștii oaspeților au vrut să iasă de pe teren, pentru a protesta împotriva arbitrajului. „A venit probabil ordinul să se retragă echipa!”, au exclamat comentatorii Digi Sport.

Arbitrul FIFA a discutat cu ei și în cele din urmă aceștia au revenit pentru a continua jocul.

Echipele de start la CFR Cluj – FC U Craiova

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, Kolinger, Camora – A. Fica, Cvek, Boateng, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: R. Sava – Țîru, Peteleu, Hoban, Muhar, R. Filip, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas – Dr. Albu, V. Achim – Baeten, Bauza, Bahassa – A. Chițu
Rezerve: S. Mogoșanu – Huyghebaert, Piccolomo, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, Sidibe, G. Ganea, V. Blănuță
Antrenor: Nicolo Napoli

Stadion: CFR Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău) / Arbitru VAR: Popa Cătălin (Piteşti), Arbitru As. VAR: Bîrdeş Romică (Piteşti)


Adrian Mititelu jr., fiul patronului de la FC U Craiova, a „erupt” la adresa lui Istvan Kovacs în timpul meciului cu CFR Cluj, după ce Juan Bauza a fost eliminat.

Meciul de Conference League dintre CFR Cluj și FC U Craiova, câștigat de ardeleni cu 1-0, a fost marcat de mai multe momente aprinse. Eliminarea lui Juan Bauza, trimis la cabine de Istvan Kovacs pentru al doilea cartonaș galben, l-a scos din minți pe Adrian Mititelu jr.

Acesta l-a insultat pe arbitrul din Carei prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Adrian Mititelu jr., reacție furibundă după ce Kovacs l-a dat afară pe Juan Bauza, în CFR Cluj – FC U Craiova! „Execuție în direct a celui mai mare idiot din fotbalul românesc”

Adrian Mititelu jr. a transmis un mesaj dur după ce Istvan Kovacs l-a eliminat pe Juan Bauza în minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și FC U Craiova.

Fiul patronului formației din Bănie a răbufnit pe contul său de facebook după ce argentinianul a fost trimis la cabine pentru al doilea cartonaș galben, acordat foarte ușor.

„Execuție în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc!”, este mesajul pe care l-a scris Adrian Mititelu jr. pe Facebook.


Ion Crăciunescu dă verdictul la faza în care Bauza a fost eliminat, decizie care a dus-o practic pe CFR Cluj în Europa! Îl distruge definitiv pe Istvan Kovacs: „Cum să faci asta?”

Ion Crăciunescu l-a criticat dur pe Istvan Kovacs pentru eliminarea lui Juan Bauza din meciul CFR Cluj – FC U Craiova 1-0.

CFR Cluj s-a calificat în preliminariile Conference League după ce a învins-o pe FC U Craiova, în finala barajului, cu 1-0. Echilibrul numeric s-a rupt în minutul 68, când Istvan Kovacs l-a trimis la cabine pe Juan Bauza, pentru al doilea cartonaș galben. Oltenii au răbufnit, deoarece intrarea argentinianului nu a părut una dură.

Fostul arbitru FIFA Ion Crăciunescu l-a criticat în termeni duri pe Istvan Kovacs pentru decizia pe care a luat-o împotriva formației din Bănie.

Juan Bauza a văzut cartonașul roșu în meciul CFR Cluj – FC U Craiova, iar Ion Crăciunescu l-a criticat pe Istvan Kovacs pentru felul în care a interpretat faza la finalul căreia a scos cartonașul galben din buzunar – acesta fiind al doilea pentru argentinian.

„Eu nu pot să-l înţeleg, mi-e greu să înţeleg cum o fază ca aceasta este galben. Ca să dai al doilea galben pentru aşa ceva. Era 80 la metri de poarta adversă, nu era o fază periculoasă de atac. Nu îl loveşte absolut deloc. Este fault şi atât, cum să dai al doilea galben. Nu ai cum! Uitaţi-vă, nu înţeleg!

Când ai o ocazie să repari asta… şi eu mă mai rugam la Dumnezeu când făceam câte o greşeală. Trebuie să aştepţi VAR-ul pentru aşa ceva (n.r. la a doua eliminare suferită de CFR Cluj)”, a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Fostul arbitru FIFA este de părere că delegarea lui Istvan Kovacs la acest joc este una greșită din toate punctele de vedere și spune că aceasta „s-a întors împotriva tuturor”.


Antrenorul Nicolo Napoli și-a anunțat plecarea oficială imediat după ce s-a terminat CFR Cluj – FC U Craiova! „Îmi pare rău, a fost ultimul meu meci”

Meciul dintre CFR Cluj și FC U Craiova, 1-0, a fost ultimul pentru Nicolo Napoli pe banca formației din Bănie. Deznodământul nu este unul neașteptat, patronul Adrian Mititelu anunțând încă din urmă cu mai multe săptămâni că renunță la colaborarea cu tehnicianul italian.

Antrenorul a confirmat, după fluierul de final de la CFR Cluj – FC U Craiova, că nu va rămâne în funcție.

„Da, normal, s-a văzut în teren, părerea mea este că arbitrul nu a făcut un meci foarte bun, a dat un roșu la Bauza, a dat un roșu pe bancă. Bauza ce a făcut? Nu a făcut nimic. I-a dat roșu, al doilea galben.

Nu îmi place asta, dar a fost ultimul meu meci la Craiova, îi felicit pe toți băieții. Vedem ce se întâmplă acum. Eu sunt un om liniștit, nu vreau război.

Felicit suporterii că au fost alături de noi, felicit patronul că ne-a adus până aici. Domnul Mititelu știe ce are de făcut pentru a crește echipa la anul, cred că se pot face lucruri bune. (n.r. dacă a vrut să scoată echipa de pe teren) Da, a zis Săceanu, eu nu”, a declarat Nicolo Napoli, la finalul meciului dintre CFR Cluj și FC U Craiova.

Nicolo Napoli a plecat din nou de la FC U Craiova, însă nu are probleme cu banii deoarece deține o afacere impresionantă în Italia.

FC U Craiova a încheiat colaborarea cu antrenorul Nicolo Napoli, care este debarcat, astfel, pentru a noua oară de la clubul patronat de Adrian Mititelu. Tehnicianul italian se poate îngrijora, eventual, în ceea ce privește viitorul carierei sale, însă nu are nicio grijă din punct de vedere financiar.

Acesta are o afacere stabilă, care îi aduce venituri consistente. ProSport a aflat că Nicolo Napoli a avut grijă să își construiască în „Cizmă” un mic imperiu. Mai exact, antrenorul italian originar din Palermo deține, la Cagliari, o plajă privată, un hotel și mai multe terenuri de tenis pe care le închiriază. Afacerea îi aduce, în total, venituri de sute de mii de euro pe an.

În cel mai recent mandat pe banca lui FC U Craiova, care a durat șapte luni, Nicolo Napoli a încasat 100.000 de euro de la patronul Adrian Mititelu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *