Adrian Mititelu jr, mesaj incredibil despre oficialul FRF: „Îi fac plângere la DNA. Îmi spunea cum îl va executa pe Gigi Becali”

sursa: www.gsp.ro

După ce l-a jignit pe Istvan Kovacs, pentru eliminarea lui Juan Bauza, Adrian Mititelu jr. a avut o reacție dură și la adresa lui Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF.

După CFR Cluj – FCU Craiova 1-0, în barajul pentru Conference League, fiul lui Adrian Mititelu a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa oficialului FRF, afirmând că va face o plângere penală la DNA

„Acesta este omul care nenorocește fotbalul românesc prin controlarea și manipularea arbitrajului românesc. 

O să depun plângere penală la DNA împotriva acestui om care acum un an de zile a trimis un președinte de club de Liga a III-a care se ocupă de treburile lui murdare din județul Dolj, la sediul clubului din Craiova. 

Respectivul președinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relația bună cu Gabriel Bodescu în privința arbitrajului si a anumitor decizii ale Federației, la cererea lui Bodescu.

De asemenea, după meciul din turul campionatului FCU – Sepsi, când Sidibe a marcat gol făcând un henț evident cu ambele mâini, validat incredibil de VAR, același Bodescu mi-a transmis printr-un prieten comun că golul a fost validat la intervenția lui și insista să îl angajez pe respectivul președinte de club de Liga a III-a ca să beneficiez în continuare de arbitraje favorabile.

Odată cu refuzul acestei propuneri și cu faptul ca nu am acceptat pierderea la «masa verde» a meciului cu Sepsi, acest om ne executa cu prima ocazie! Tot Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Pușcaș din funcția de președinte al clubului, deoarece critica mereu conducerea Federatiei .

Același Gabriel Bodescu. la întâlnirea membrilor afiliați din vara trecută, care a avut loc la hotelul Phoenicia din București, îmi povestea de față cu alt prieten, care va fi martor în dosar, cum îl va executa pe Gigi Becali și implicit echipa FCSB deoarece îl critică constant pe Răzvan Burleanu și a votat la alegeri cu Ionuț Lupescu. 

Am mult mai multe detalii uluitoare despre acest intrus al Federației Române de Fotbal, detalii probate, pe care o să le fac publice după ce voi depune plângerea la DNA. Îi cer public lui Gabriel Bodescu demisia din orice funcție în cadrul Federației Române de Fotbal!”, a scris Adrian Mititelu jr pe Facebook.

VIDEO Istvan Kovacs a dictat două eliminări în CFR Cluj – FCU Craiova


Adrian Mititelu, acuzații grave: „Lucrurile duc spre crimă organizată! A fost direcție ca CFR să meargă mai departe”

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a avut un discurs extrem de dur la adresa lui Istvan Kovacs, după înfrângerea cu CFR Cluj, 0-1, din barajul pentru Conference League.

Întrebat dacă și-a dorit să scoată echipa de pe teren în finalul meciului, Adrian Mititelu a spus doar: „Altă întrebare. Nu mai contează. Echipa a rămas pe teren, a continuat”.

Ulterior, a criticat maniera de arbitraj a centralului Istvan Kovacs, reclamând eliminarea lui Juan Bauza, din minutul 69 și a făcut acuzații grave.

„A fost o organizare generală a FRF ca să treacă CFR Cluj. Trebuiau să spună că nu au ce căuta echipele din play-out în lupta de Europa. Eu am simțit încă de la delegare că se încearcă cu orice preț să treacă echipa gazdă. CFR Cluj nu merita. Trebuia să mergem noi. Dar e greu, nu avem permis să mergem acolo.

În primul rând, nu trebuie să trimiți un arbitru clujean. Toată lumea știe că stă în Cluj, toată lumea știe relația pe care o are… Se știu multe, dar e mai greu să le demonstrez. Această brigadă a fost delegată pentru a face diferența. Lucrurile tind să o ia foarte urât. Am fost batjocorit! Am lucrat cel puțin de la egal la egal cu CFR Cluj. Dacă eram în 11 nu ne bătea niciodată. 

Hai să vedem maniera de arbitraj. A fost pro CFR  din start. Eu zic că 90% dintre cei care s-au uitat la meci au văzut asta. Sunt lucruri pe care nu le poți spune. Dacă spui, te cheamă Burleanu la Comisie și te execută. Ei numesc șeful arbitrilor, ei promovează arbitri, ei numesc membrii Comisiei care te judecă. Ei fac regulamentul… Cum te poți pune cu acest sistem? Deja lucrurile duc spre crimă organizată! E greu de demonstrat. De la Sandu și Dragomir nu s-a schimbat nimic. E chiar mai rău.

A fost o sarcină din partea unui grup care are mare influență, ca CFR Cluj să fie salvată. Noi trebuia să fim Bayern ca să câștigăm azi. Ăsta e sistemul. Nu mai pot să tac. Mai mult decât ce mi-au făcut, nu pot. S-a văzut că CFR Cluj a jucat în 13. De la delegare totul a fost croit. Direcția a fost ca CFR Cluj să meargă mai departe”, a spus Adrian Mititelu la PrimaSport.”

Acesta a continuat: „Șansele nu au fost egale azi… Dar acesta e regimul glorios. Burleanu e protejat. Va rămâne acolo cât va dori el. A fost o viciere de rezultat! A fost un arbitraj așa cum nu trebuie să fie. Nu cred că a fost întâmplător. Aș merge la DNA, dar nu am probe suficiente”. 


Dezvăluiri șocante după barajul CFR – FCU Craiova: „Nu știu cu ce m-au lovit. Am plecat amețit, mă amenința domnul Kovacs”

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0 după prelungiri (0-0 în timpul regulamentar), și s-a calificat în preliminariile Conference League. Dan Vasilică, antrenorul secund al grupării oltene, a explicat ce s-a întâmplat în momentul eliminării.

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0 după prelungiri (0-0 în timpul regulamentar), și s-a calificat în preliminariile Conference League. Dan Vasilică, preparatorul fizic al grupării oltene, a explicat ce s-a întâmplat în momentul eliminării. 

În minutul 108, când FCU Craiova era deja fără Bauza și fără Huyghebaert, eliminați, Dan Vasilică a văzut și el cartonașul roșu pentru proteste. 

În timp ce se îndrepta spre tribună, Dan Vasilică a fost lovit cu un obiect. Sidibe l-a găsit în gazon și i l-a arătat lui Istvan Kovacs. „Centralul” l-a preluat, l-a băgat în buzunar și l-a rugat pe Vasilică să își continue drumul, deși acuza dureri.

EXCLUSIV Dan Vasilică: „Am plecat amețit, nu știu cu ce m-au lovit”

„Nu știu cu ce m-au lovit. Ceva tare, că eu nu fac teatru. Mi-au zis că un telefon, ceva de genul. Am plecat amețit. M-a amenințat domnul arbitru că oprește meciul dacă trec trei minute și nu mă ridic.

Cartonașul roșu l-am luat pentru că am protestat toți. Îl oprise pe Ganea din acțiune. Nimic altceva”, a spus Dan Vasilică pentru GSP.ro.

Dezvăluiri șocante după barajul CFR - FCU Craiova: „Nu știu cu ce m-au lovit. Am plecat amețit, mă amenința domnul Kovacs”

Momentul în care Kovacs ia obiectul de la Sidibe

Dacă un obiect aruncat de către un spectator loveşte arbitrul sau pe unul dintre asistenţi, sau un jucător, sau un oficial al echipei, arbitrul poate lăsa jocul să continue, să-l întrerupă sau să-l oprească definitiv, în funcţie de gravitatea incidentului. În toate cazurile arbitrul trebuie să raporteze cele întâmplate autorităţilor competente
– Pasaj din legile jocului

VIDEO CU FAZELE. FCU Craiova a terminat meciul în 9 oameni, după ce Bauza și Huyghebaert au văzut cartonașe roșii


Nicolo Napoli, întâlnire cu Istvan Kovacs în parcare » Ce a făcut italianul

Istvan Kovacs și Nicolo Napoli s-au întâlnit după CFR Cluj – FCU Craiova (1-0), din barajul pentru Conference League.

Acuzat de olteni pentru maniera în care arbitrat și pentru eliminarea ușoară a lui Juan Bauza, Istvan Kovacs s-a întâlnit după meci cu Nicolo Napoli aflat la ultimul meci pe banca oltenilor. 

Centralul și antrenorul italian s-au întâlnit în parcarea stadionului din Cluj. Cei doi au discutat preț de câteva minute. La final, Napoli a făcut un gest de lehamite în direcția lui Kovacs, care era cu spatele. 

Nicolo Napoli, întâlnire cu Istvan Kovacs în parcare » Ce a făcut italianul

Concluziile lui Nicolo Napoli după CFR Cluj – FCU Craiova

În vestiar, băieţii sunt supăraţi toţi. Dar s-a văzut în teren că arbitrul n-a făcut un meci foarte bun. A dat roşu pentru Bauza… Nu se poate aşa ceva! Bauza nu a făcut nimic. Îmi displace, dar ăsta a fost ultimul meu meci la Craiova.

Îi felicit pe băieți pentru că au dat totul la acest meci. Eu sunt om liniştit. Nu vreau scandal, vreau să fiu calm. Nu am vrut să scot echipa de pe teren”, a declarat Nicolo Napoli la OrangeSport.


Vlad Achim nu s-a putut abține în timpul interviurilor live: „Măcel! Sper să nu ne mai întâlnim cu domnul Kovacs”

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0 după prelungiri (0-0 în timpul regulamentar), și s-a calificat în preliminariile Conference League. Vlad Achim (34 de ani) și George Ganea (24 de ani), fotbaliștii grupării oltene, au dat vina pe Istvan Kovacs.

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0 după prelungiri (0-0 în timpul regulamentar), și s-a calificat în preliminariile Conference League. Vlad Achim (34 de ani) și George Ganea (24 de ani), fotbaliștii grupării oltene, au dat vina pe Istvan Kovacs. 

Istvan Kovacs l-a eliminat ușor pe Juan Bauza în repriza secundă. Deciziile „centralului” i-au scos din sărite pe olteni. 

„A început cum ne așteptam, faulturi pentru ei, corner dădea doar dacă dădeau ei mingea intenționat afară. Când a văzut că nu ne poate potoli nici așa, a dat drumul la artileria grea: roșu, l-a oprit pe Ganea când scăpa singur, penalty nedat. 

Măcel! N-ai cum așa ceva. A trecut la lucruri mai mari, era gravă situația. Asta este, nu am fost lăsați să ajungem în Europa. Sperăm ca anul viitor să intrăm fără meciuri de baraj. Dacă dăm iar de domnul Kovacs, ne luăm adio. Sperăm să nu ne mai întâlnim cu el”, a spus Vlad Achim la Orange Sport. 

George Ganea, atacantul lui FCU Craiova, s-a rezumat la: „Astăzi trebuia să câștige doar o echipă și aia era CFR Cluj!”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *