Giovanni Costantino: “Meciul cu Petrolul o să fie diferit față de meciul cu FC Voluntari!”

sursa: www.editie.ro

Giovanni Costantino și Sidibe au susținut o conferință de presă.

giovanni sidibe

Fotbal Club Universitatea 1948 este gata pentru ultimul meci din acest an. Marți, cu începere de la ora 17:30, FCU și Petrolul se vor întâlni pe arena „Ion Oblemenco” din Bănie.

Primul care a luat cuvântul a fost Giovanni Costantino: , Ne așteaptă un meci foarte important pentru noi, deoarece Petrolul este o echipă care luptă pentru play-off. Pentru noi este foarte impotant să continuăm seria bună în care suntem acum. Nu știu cât vom merge pe această serie, dar am muncit mult ca să ajungem aici. Trebuie să avem aceeași mentalitate și să fim toți conștienți de importanța acestui meci. Cred mult în jucătorii mei, iar secretul este mentalitatea.  Am urmărit cu atenție Petrolul și nu o să ne fie la fel cum ne-a fost cu FCSB și Voluntari. Petrolul este diferită de FCSB, cea care are mai multă calitate.

Iar Voluntari este o echipă solidă, cu o strategie bună. Nu urmăresc să câștig mâine doar pentru a câștiga trofeul de antrenorul lunii decembrie, ci vreau pur simplu să câștig acest meci doar pentru binele echipei mele. Eu zic că avem jucători buni și nu e normal dacă vorbesc acum de jucători noi. Vom vedea în această iarnă ce strategie vom adopta pentru la anul. Nu e vorba că pentru mine președintele (n.r Adrian Mititelu) poate să fie Moș Crăciun, Pentru mine, dar și penru jucătorii mei este foarte important să ne vedem președintele bucuros. Și sperăm să îl facem cât mai mult timp bucuros. Ne place să îl vedem așa.

La rândul să, Sidibe a declarat: „E un meci foarte important pentru noi. E ca o finală. Cunoaștem foarte bine Petrolul și sperăm că vom reuși să câștigăm toate cele trei puncte puse în joc. Vrem să terminăm anul cu o victorie. Meciul ăsta e difetit față de ultimele noastre meciuri și nu o să fie deloc un meci ușor. Ca să ne gândim la play-off trebuie să trecem de Petrolul, iar abia apoi putem să vorbim despe play-off. Însă, important e să o luăm pas cu pas. Dar, cu siguranță obiectivul pe care ne dorim să îl atingem în acest campionat este play-off-ul.”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *