Mititelu încă speră la play-off: „Refuz să cred că Burleanu lasă lucrurile așa!”

sursa: www.gsp.ro

FCU Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în runda cu numărul 26 din Superligă. Adrian Mititelu, finanțatorul grupării din Oltenia, încă nu a renunțat la visul de a merge în play-off. 

„Le-am transmis înainte că va fi un meci foarte greu. Am studiat echipa din Voluntari și exact ce am anticipat s-a întâmplat. Trebuie să recunoaștem că am avut și șansă. O parte din ghinionul din turul campionatului s-a recuperat azi. Am demonstrat că putem bate pe oricine. Să știți că Voluntari e o echipă foarte grea, o echipă care se pune pe două rânduri și are contraatacuri periculoase.

Azi am depășit un hop important și am început să cred cu adevărat la calificarea în play-off. Cred că avem 50% șanse! Nu cred că Federația își va permite ca meciul cu Sepsi să nu se rejoace. Ce puteam să fac eu, dacă nu aveam nicio atribuție de organizare? Cred că domnul Răzvan Burleanu va lua piciorul de pe accelerație și va lăsa Comisiile să ia singure deciziile.

Ei sunt noii noștri rivali, după CSU și Rapid. Ăștia sunt rivalii noștri. Acum suntem și cu Sepsi. Refuz să cred că domnul Burleanu acceptă ca Sepsi să meargă așa în play-off. Ei ne pot bate și pe teren, sunt o echipă bună”, a spus Adrian Mititelu. 

Mititelu continuă conflictul cu liderul Peluzei Sud 

Adrian Mititelu a continuat conflictul Andrei „Gogoașă” Preda, liderul Peluzei Sud 1997. Ultrașii l-au înjurat și astăzi pe patronul echipei. 

„«Gogoașă» să își caute serviciu, că nu mai primește niciun ban. Să facă vreo afacere că bani nu mai vede. Îi transmi public că nu mai vede niciun franc, poate să mă înjure. 

Echipa asta trăiește datorită familiei mele, nu datorită Peluzei. Asta trebuie să știe. Pe «Gogoașă» atât îl duce mintea, să înjure și să jignească. El știe unde îi este locul, tot acolo va ajunge. Lui îi mai merge o săptămână sau două. Apoi trebuie să meargă la muncă”, a transmis Adrian Mititelu. 

Dacă nu aveam erorile din timpul mandatului lui Marius Croitoru, poate aveam mai multe puncte. A fost o aventură pentru mine, sper să fie o lecție și să devin mai înțelept
– Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova


Nicolo Napoli, cu gândul la play-off după a treia victorie la rând: „Încercăm să câștigăm cât mai multe puncte”

Nicolo Napoli a analizat victoria echipei sale, FCU Craiova, 2-1 cu FC Voluntari.

Antrenorul italian a vorbit despre al treilea succes consecutiv al oltenilor din Liga 1 și despre șansele de ajunge în play-off.

Concluziile lui Nicolo Napoli după FCU Craiova – FC Voluntari

„În prima repriză a fost un meci echilibrat. Voluntari a putut face 2-0 în prima repriză, dar Gurău a intervenit foarte bine. De aceea există portarii, ca să nu fie goluri. În partea a doua am jucat mai bine și cred că am meritat să câștigăm acest meci.

FC Voluntari este o echipă bună, cu un antrenor bun. Are jucători de valoare și prestează un fotbal bun. Azi am fost norocoși noi.

E bine că am câștigat azi și am adăugat încă 3 puncte. Noi jucăm. Mai sunt 4 meciuri, iar noi încercăm să câștigăm cât mai multe puncte. Avem nevoie de cât mai multe puncte pentru a urca în clasament. Toate meciurile sunt echilibrate și nu există nicio echipă care câștigă ușor”, a spus Nicolo Napoli la PrimaSport.

FCU Craiova speră la play-off

Cu 4 etape înainte de finalul sezonului regulat, FCU Craiova încă speră la calificarea în play-off. Oltenii sunt pe 7, cu 33 de puncte, la 5 de Sepsi, echipă aflată pe locul 6, ultimul care duce în play-off.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *