Viorel Moldovan: „Jos pălăria în fața lui Adrian Mititelu. Este senzațional tot ce a putut să realizeze!”

sursa: www.editie.ro

Viorel Moldovan: „Jos pălăria în fața lui Adrian Mititelu. Este senzațional tot ce a putut să realizeze!”

200909 fcu ripensia mititelu

Fostul mare internațional, dar și antrenor al Petrolului, Viorel Moldovan, 48 de ani, a vorbit într-un interviu pentru ProSport despre revenirea Științei în Liga 1, dar și despre forța de luptă pe care a avut-o Adrian Mititelu în acesti zece ani.

“Odată cu promovarea Craiovei și acest lucru mă bucură, chiar vis-a-vis de cât a suferit Adrian Mititelu, apreciez enorm ambiția lui și lupta pe care a dus-o cu toată lumea pentru a reuși într-un final să revină în prima ligă cu această echipă pe bune și pe merit. Mă bucura enorm de mult. Trăiește pentru fotbal, pasiunea lui e fotbalul, ce a reușit acest om să facă, de unde a venit și unde a ajuns, jos pălăria și pentru Adrian Mititelu. Un lucru senzațional. Are ambiții în continuare, vrea să construiască o echipă competitivă, să vedem

Aprecierile mele față de Adrian Mititelu sunt foarte sincere, iar ce a reușit el cu această echipă, de unde a plecat și prin ce purgatoriu a trecut, incorect, zic eu, injust… Încă de atunci de când au fost dezafiliați, nu a fost corect ce i s-a întâmplat, dar a reușit să aibă această forță și să revină pe prima scena fotbalistică cu această echipă. Va fi interesant din punct de vedere al orgoliului. Vor fi bătălii interesante odată cu revenirea Rapidului, a Craiovei, mi-aș fi dorit foarte mult și Petrolul, U Cluj, ASU Timișoara, cluburi cu suporteri. Eu cred că odată cu revenirea acestor cluburi, va deveni o competiție puternică și interesantă”, a conchis antrenorul.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *