Peluza Sud 97 este peste tot! Ultrașii din Bănie si-au încurajat favoritii la amicalul FC U Craiova – Admira Wacker 1-0

sursa: www.prosport.ro

FC U Craiova 1948 are parte de susținera ultrașilor din Peluza Sud 97 și la meciurile amicale din Austria.

FC U Craiova 1948 s-a duelat cu Admira Wacker în stagiul de pregătire din Austria, iar trupa lui Marius Croitoru s-a impus cu scorul de 1-0.

Elevii lui Marius Croitoru nu au putut să îl învingă pe portarul lui Admira Wacker, însă oltenii au câștigat datorită unui autogol al al adversarilor.

UItrașii din Peluza Sud 97, show la meciul lui FC U Craiova 1948 cu Admira Wacker din Austria

Peluza Sud 97 este peste tot! Ultrașii din Bănie si-au încurajat favoritii în la amicalul FC U Craiova – Admira Wacker 1-0

Fotbaliștii formației finanțate de către Adrian Mititelu au avut parte și de o surpriză uriașă la meciul de verificare cu Admira Wacker.

La partida amicală susținută în stagiul de pregătire din Austria cu Admira Wacker au fost prezenți și ultrașii din Peluza Sud 97, iar aceștia au făcut spectacol pe tot parcursul meciului de verificare.

Cel care i-a condus pe ultrașii din Peluza Sud 97 a fost chiar Andrei Preda, fostul portar al echipei finanțate de Adrian Mititelu, care a rămas alături de FC U Craiova 1948 și după ce și-a pus ghetele-n cui.

La finalul partidei cu Admira Wacker, suporterii lui FC U Craiova 1948 au pătruns pe teren și s-au fotografiat alături de favoriții lor.

Marius Croitoru a profitat de ocazie și l-a trimis pe teren și pe Yassine Bahassa, fotbalistul adus din liga a doua din Franța la echipa din Liga 1 pentru a-i ajuta pe olteni să prindă un loc de play-off.

Marius Croitoru a început cu un prim unsprezece experimental:

  • Popa – Negru, Paramatti, Duarte, Blidar – D.Albu, Marquet – Sidibe, Croitoru Jr, Raicea – Balan(c).

Marius Croitoru a făcut mai multe modificări în repriza secundă a meciului amical din Austria și a trimis pe teren o formație mai apropiată de garnitura de bază din care au făcut parte și Gabi Enache și Aurelian Chițu, iar singurii fotbaliști care au rămas pe teren din prima repriză au fost Popa și Paramatti

  • Popa – G.Enache, Paramatti, Huyghebaert, Van Durmen – Achim, Baeten – Bahassa, Bauza(c), Chitu – Compagno
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *