Adrian Mititelu : Au trecut 10 ani de cand am fost decapitati. A trebuit sa refacem totul de la zero. Eu in detentie, n-a fost usor pentru noi. Trebuie sa avem rabdare.

www.juraldecraiova.ro

FCU Craiova a castigat categoric impotriva echipei CSM Slatina. Echipa antrenata de Marius Croiotoru i-a dat „manita” proaspat promovatei in liga secunda. Meciul a avut loc la baza „Tărâmul Leiilor”, locul unde FCU Craiova se antreneaza ..

La finalul meciului amical, Adrian Mititelu ne-a raspuns la cateva intrebari ..

FCU Craiova va juca o parte din partidele oficiale la Targu Jiu, acolo relatiile intre Adrian Mititelu si administratia locala sunt foarte bine. Stiinta a jucat si in liga 3-a pe stadionul Municipal.
La capitolul transferuri, Adrian Mititelu a anuntat ca urmeaza inca 2-3 transferuri. Luni o sa fie anuntat un alt jucator iar din ce se vehiculeaza se pare ca este vorba despre Ricardo Grigore.

Despre meciul de azi si inceputul de campionat, Adrian Mititelu a declarat : E un meci de pregatire, finalizarea unei pregatiri, ne-am bucurat de fotbal. Nu pot sa ma pronunt despre noile achizitii. Vedem in campionat cate puncte o sa avem, cum evolueaza, ce facem la Constanta unde avem un meci greu apoi cu CFR.
Intalnim cele mai puternice echipe din Romania in primele etape sau cel putin aparent cele mai puternice.

Despre retrogradarea lui Dinamo, Adrian Mititelu ne-a declarat : Sincer poate ma asteptat avand in vedere ultimele sezoane dar imi pare rau pentru Dinamo si sper sa se reorganizeze si sa revina cat mai repede in fotbal. Toata viata mea m-am uitat la Dinamo. De 50 de ani ma uit la Dinamo la tv si chiar daca au mai fost niste momente in care am dat niste declaratii este o mare pierdere pentru fotbalul romanesc si sa revina cat mai repede. Eu cred ca este o operatie care trebuie sa o faca si cred ca o sa fie mai puternici. Spala si pacatele trecutului pentru ca ei au fost direct infiintati de regimul comunist bolsevic in liga 1 si eu zic ca acum e o ocazie de a-si spala toate pacatele si sa o ia de jos din ligile inferioare si sa sa vina mai curati si mai puternici si mai respectati..

Despre Ordinul Ministrului Novak, Adrian Mititelu ne-a declarat : Nu are nici o sansa. Parerea mea ca Dl. Ministru Novak este intr-o mare eroare. Sa citeasca tratatul de la Lisabona si sa vada ca este imposibil in a se aplica o astfel de reglementare. Pe de alta parte nu poti modifica o lege a sportului cu un ordin al ministrului. Nu poti venii in toiul inceperii unei competitii cu o regula noua adica sunt niste chestiuni care arata un amatorism gras, cred ca a fost total neinspirat dl. Ministru.

Despre noul actionar al Rapidului, Adrian Mititelu ne-a declarat : Fotbalul romanesc se afla pe un drum bun in ciuda tuturor speculatilor si afirmatiilor unora care cred ca e dezastru. Fotbalul se afla pe un trend ascendent. S-au construit multe stadioane in Romania, au aparut si baze chiar daca mai putine la capitolul baze de antrenament. Avem acces la mijloce profesioniste mult mai multe decat in trecut. Poate ca este o problema ca au disparut patronii mult huliti din fotbal. Ma bucur ca a venit un nume puternic in fotbalul romanesc, Dl. Sucu este cel mai puternic om din fotbalul romanesc. Asta e un lucru pozitiv. Poate sa ii atraga si pe altii.

Despre programul din perioada urmatoare, Adrian Mititelu ne-a declarat : Incerc sa ma acomodez la libertate si sa-mi reiau programul normal. Am vorbit cu foarte multi oameni. Am raspuns la multe telefoane. Oricum am mai comunicat si din detentie prin telefon cu apropiatii si am putut sa tin cat de cat contact.

In privinta obiectivului, Adrian Mititelu ne-a declarat : Deocamdata avem un club foarte puternic in Romania. Si anul acesta CFR este favorit la castigarea titlului. Avem si un club care are cel mai valoros lot, este vorba despre FCSB.. Avem si celalalt club din Craiova care din punct de vedere al lotului este mai puternic. Avem 3 echipe care ne sunt superioare din start si nu putem sa ne gandim titlu. Obiectivul este sa intram in play-off. Sunt multe echipe puternice este UTA, Sepsi, Farul Constata si alte echipe care vor aparea acum. Numai vorbesc despre Rapid care are o atnosfera superba.
Noi incercam sa obtinem cat se poate.Stim cine suntem, stim de unde venim. Au trecut 10 ani de cand am fost decapitati. A trebuit sa refacem totul de la zero. Eu in detentie, n-a fost usor pentru noi. Trebuie sa avem rabdare. Nu mai conteaza ce-am fost acum 30 de ani. Trebuie sa avem rabdare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *