Adrian Mititelu este optimist: „Cei de la Sepsi au recunoscut că meciul se putea juca în continuare!”

sursa: www.editie.ro

Comisia de Recurs a rămas în pronunțare.

220807 fcu csu mititelu 02

Adrian Mititelu, finanțatorul grupării FC Universitatea Craiova, este optimist înaintea verdictului care ar urma să vină joi, 9 martie. Patronul Științei și Adrian Mititelu jr au fost prezenți alături de avocații echipei „juveților” la sediul LPF, acolo unde s-a judecat apelul alb-albaștrilor după ce Sepsi a primit 3-0 la “masa verde” la prima instanță.

Sunt încrezător! Dacă decizia le va aparține celor 5 membri care au judecat azi sunt încrezător. Dacă decizia se ia în altă parte…toate argumentele sunt de partea noastră. Ședinta a durat mult pentru că au fost expuneri, noi am avut 4 sau 5 avocați. Au fost concluzii pe recursul nostru, pe recursul lor. Cei de la Sepsi nu au avut niciun argument. Domnul Cristian Jura a vorbit foarte bine, s-a văzut că e altă clasă. 

Cei de la Sepsi au recunoscut că meciul se putea juca în continuare. Au avut și eu un avocat și pe domnul vicepreședinte. Au fost sinceri! Au zis că se putea juca, dar arbitrul a luat decizia. Eu zic că efectul dorit de Federație s-a produs. 

Nimeni nu a mai câștigat cu 3-0 un astfel de meci. Nu poți face așa ceva! În loc să faci o simbioză între relațiile dintre România și Ungaria. Șansa noastră, dincolo de faptul că legea e foarte clară și nu ne impune nicio responsabilitate, este că lipsește din regulament întreruperea meciului pentru xenofobie. Singurele sancțiuni sunt amenda și jucarea meciului fără spectatori”, a spus Adrian Mititelu. Întrebat de ce crede că verdictul a fost amânat, patrolul alb-albaștrilor a spus: „Am înțeles că au nevoie să analizeze, probabil sunt împărțiți. Atenție, dacă decizia o vor lua acești 5 oameni, se va rejuca. Dacă va fi luată în altă parte, nu mai depinde de mine și asta e viața”.

La rândul său, Cristian Jura, unul dintre apărătorii lui FCU a declarat: „Comisia este într-o poziție foarte delicată, pentru că trebuie să pună în centrul atenției fie meritul sportiv, fie combaterea rasismului. Vom vedea în funcție de decizia de joi dacă va prevala meritul sportiv sau dacă de acum înainte meciurile din România se vor întrerupe tot timpul și decide la «masa verde». 

Joi se va pronunța Comisia. Cred că va fi o decizie în sensul sportului. Ori se va rejuca, ori se va anula decizia de pierdere cu 0-3″

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *