S-a încheiat ședința Comisiei de Recurs! Decizia anunțată în disputa dintre Sepsi și FCU Craiova

sursa: www.gsp.ro

Cazul Sepsi-FCU Craiova a fost cap de afiș la Comisia de Recurs FRF pentru a doua oară. Ședința programată astăzi la sediul LPF nu a oferit un verdict. Comisia a rămas în pronunțare pentru ziua de joi, 9 martie, informație aflată în exclusivitate de GSP.

Duelul covăsnenilor cu FCU pentru locul 6 a avut astăzi un nou episod la Comisia de Recurs. Joi ar trebui să vină și un verdict, apoi se va reveni la partea sportivă. 

Duminică, Sepsi joacă pe Arena Națională, contra FCSB-ului, FCU la Sibiu, cu FC Hermannstadt. Miza este foarte mare, Sepsi și FCU Craiova vizând calificarea în play-off, care le-ar putea aduce posibilitatea de a lupta pentru un loc de cupe europene, dar și mai mulți bani din drepturile TV. 

Reporterii GSP.ro sunt prezenți la Ligă, de unde transmit cele mai tari  informații într-o zi de maximă importanță în fotbalul românesc.

Cronologia zilei în disputa de la comisii, dintre Sepsi și FCU Craiova

UPDATE 19:10 – Comisia a rămas în pronunțare pentru ziua de joi, 9 martie. 

UPDATE 18:15 – În scurt timp va fi anunțat verdictul Comisiei de Apel. 

UPDATE 16:01 – La jumătate de oră distanță după sosirea lui Adrian Mititelu, și-a făcut apariția și fiul său, Adrian Mititelu jr.  

S-a încheiat ședința Comisiei de Recurs! Decizia anunțată în disputa dintre Sepsi și FCU Craiova

Adrian Mititelu jr. n-a lipsit de la sediul LPF

UPDATE 15:50 – Dan Idita, avocatul lui FCU Craiova, a intrat cu scurt timp în urmă în clădirea Ligii Profesioniste de Fotbal, urmat de Cristian Jura, expertul cu care FCU 1948 s-a consultat în ultimele zile, cel care a spus răspicat că meciul nu trebuia să fie oprit. Anterior, în timp ce Adrian Mititelu oferea declarații, a ajuns la Ligă și Kertes David, vicepreședintele lui Sepsi OSK.

UPDATE 15:35 – Și Adrian Mititelu și-a făcut apariția la sediul LPF: „Repet, nu există în Europa cazuri de întrerupere a meciurilor pentru xenofobie! Decizia luată a fost luată fără nicio bază. Posibil ca joi să se anunțe o decizie. Să joace Sepsi cu 8.000 de spectatori în tribune, să vină toată secuimea la meci”. 

Mititelu și-a păstrat optimismul etalat în ultimele zile, e convins că decizia va fi aceea de rejucare a partidei. „Dacă se dă rejucare, pe 14 sau pe 15 se discută pentru disputarea meciuluI”, a spus finanțatorul oltenilor.

UPDATE 14:39 – Dragoș Baltă, avocatul lui Sepsi, a ajuns la Liga Profesionistă de Fotbal. 

Ora 11:45 – Între timp, LPF a decis ca FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe și Hermannstadt – FCU Craiova, meciurile care vor stabili componența finală a play-off-ului, să se dispute de la aceeași oră.

Ora 09:30 – Laszlo Dioszegi nu se teme de un verdict nefavorabil: „Dacă se decide rejucarea meciului, punem bilete la vânzare, chemăm suporterii și jucăm. Și noi vrem să jucăm fotbal, nu suntem adepții de a opri meciurile”, a spus finanțatorul lui Sepsi, la GSP Live. 

Ora 09:00 – Patronul oltenilor speră să obțină rejucarea, după ce va prezenta două cazuri asemănătoare din campionatele din Germania și Franța. Adrian Mititelu va depune noi probe, prin care speră să anuleze decizia inițială a Comisiei de Disciplină: 3-0 pentru Sepsi, în meciul întrerupt definitiv de arbitrul Andrei Chivulete, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei din Bănie. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *